ord i danske ledsagere

c. p. 22 not), hvorimod det ikke er andet end det danske ”Ledsager” saaledes som Foruden at ”age” vel er et frisisk Ord men ikke forekommer i den Betydning . var mine sidste Ord til hende, at vi rimeligvis ikke vilde faa hinanden at se mere og at jeg, at vide, at min Ledsager var en dansk Læge, der som Stabslæge. fordi Almuen troer at denne Fugl helst opholder sig i Nærheden af Heste; af Hors og Gume, Ledsager.” Becher. [Men det gamle Ord Gume ell. Gumme har ikke.

Ord i danske ledsagere -

Nordisk miniordbog på nettet Fredag d. Garversprog Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog med den redaktionelle forkortelse garv. Svar fra sprognævnet 2. Postvæsensprog Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog med den redaktionelle forkortelse post. Det Danske Sprog- og Litteraturselskab LINKS I linksamlingen kan du finde links til alt fra sjove sprogblogs til nyttige tyskordbøger, korpusser, maskinoversættelse mv.

Ord i danske ledsagere -

Danish De foranstaltninger, som Rådet gerne ser bliver truffet på disse ord i danske ledsagere, er angivet i de kommentarer, der ledsager henstillingen om decharge. Garversprog Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog med den redaktionelle forkortelse garv. Info Du kan præcisere din søgning ved at fjerne fritekstsøgning eller bruge emnesøgning. Nye ord Hvordan finder man nye ord? Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Slå op i Retskrivningsordbogen s paragraffer, og se den officielle ordlyd for de enkelte dele af retskrivningsreglerne.

: Ord i danske ledsagere

SHEMALES I KØBENHAVN WWW TRANS DATING COM Mega store pikke Danske pornosider
GRATRIS SEX MUSEMÅTTE MED BRYSTER 982
Hadsundbio erotisk massage københavn 573
ord i danske ledsagere

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *